PONTE EN CONTACTO

A què anomenem Dentista de Família?

El teu Dentista de Família és aquell professional capaç d’establir una relació metge-pacient directa, sense cap Intermediari. El seu dentista de família té el control sobre el seu diagnòstic, sobre tots els aspectes del seu tractament. Ningú decideix per ell quins materials o productes d’utilitzar. És aquell o aquella dentista del que vostè té referències, bé personals o familiars, bé a través de tercers (els seus amics, els seus coneguts, els seus veïns). És un professional proper als seus pacients, preocupat per la seva salut i per la salut de tota la seva família. Prioritza els aspectes ètics i clínics sobre altres aspectes com el mercantil. És el seu dentista de família, el seu dentista de confiança de sempre. Estarà sempre atent als possibles problemes de salut que puguin aparèixer. No desapareix d´un dia per altre, ni eludeix les seves responsabilitats. És aquell o aquella dentista amb la qual vostè pot establir una relació de tu a tu. Confia en el teu dentista de família perquè ell mai et donarà l’esquena. Té nom i cognoms.

Quins avantatges té anar a un dentista de Família?

El acudir a un dentista de Família té múltiples avantatges. En primer lloc, i probablement la principal raó per fer-ho, és la Confiança mútua que s’estableix entre vostè i el seu dentista. El seu dentista és directament responsable de tot el que li vagi a proposar. No té intermediaris que puguin condicionar en les seves preses de decisions. La relació professional que s’estableix és molt més propera. El coneix a vostè i probablement als seus amics i la seva família. Està perfectament identificat, amb nom i cognoms i també el coneix a vostè pel seu nom i cognoms. Normalment es tracta d’un professional amb estabilitat en el lloc on s’exerceix. La relació professional que s’estableix és directa i cordial. Al llarg del temps es van establint uns vincles que faciliten la relació professional. Vostè és perfectament conscient, perquè el va percebent, que en aquesta relació té més importància els aspectes mèdics i clínics que aquells aspectes mercantils. Sempre és més còmode parlar amb el seu dentista de família dels seus problemes de salut. S’ha convertit en el seu amic o amiga amb el pas del temps.

Confia en nosaltres com el teu dentista de família.

DentistaDeFamilia

logo natural dent

Nos especializamos en tratamientos como implantes dentales, ortodoncia, blanqueamiento, odontopediatría, periodoncia, endodoncia, prótesis removibles o fijas, entre otros.

Siempre trabajamos para ofrecer a nuestros pacientes la máxima calidad y un trato personalizado.

Registre Sanitari al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya nº E 08558532

TESTIMONIOS

Creo que la salud bucodental es algo muy importante y en Natural Dent me siento muy bien cuidada. La Dra. Granollers y su equipo son muy buenos profesionales y el tratro recibido es excelente. Totalmente recomendable.

Emilia García, 23/03/2023

Totalmente recomendable. La Dra. Granollers y su equipo son muy buenos profesionales y el tratro recibido es excelente. Creo que la salud bucodental es algo muy importante y en Natural Dent me siento muy bien cuidada.

Emilia García, 23/03/2023

La Dra. Granollers y su equipo son muy buenos profesionales y el tratro recibido es excelente. Totalmente recomendable. Creo que la salud bucodental es algo muy importante y en Natural Dent me siento muy bien cuidada.

Emilia García, 23/03/2023

HORARIOS

LUNES

10.00-13.30 Y
15.30-20.00 H

MARTES

10.00-13.30 Y
15.30-20.00 H

MIÉRCOLES

10.00-13.30 Y
15.30-20.00 H

JUEVES

10.00-13.30 Y
15.30-20.00 H

VIERNES

10.00-13.30 Y
15.30-20.00 H

DIRECCIÓN

Avda. Isabel la Católica, 12 bajos
(entrada por c/ de les Esquadres)
08901 L’Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)

93 260 23 73
685 125 878
hospitalet@natural-dent.com

Ponte en contacto

Ponte en contacto

¿Estás buscando una clínica dental de confianza en Hospitalet de Llobregat?
Solicita cita y te llamamos para confirmarla